онлайн маркетинг

Google реклама

Google реклама

Получете бърза възвръщаемост на Вашата инвестиция с онлайн реклама насочена към хора, които търсят точно това, което Вие предлагате.


 • Проучване и планиране на ключови думи
 •  Анализ на бюджета
 • Конкурсен преглед
 • Създаване и оптимизация на целевата страница
 • Настройване на Google Ads кампания
 • Създаване и тестване на реклами
 • Анализ на процента на конверсия
 • Преглед на съдържанието
 • Преглед на Google Analytics
 • Мониторинг на кампанията
 • Корекции на офертите за ключови думи
 • и още ...

   

Защо Google реклама?

Google Ads, или до скоро познат като Google AdWords е рекламната система на Google, в която рекламодателите наддават за определени ключови думи, за да могат рекламите им за кликване да се показват в резултатите от търсенето с Google. Независимо дали сте местен доставчик на услуги, производител или търговец, ако Вашият бизнес се нуждае от печелене на клиенти чрез Вашия уеб сайт, то Google Ads е подходящия инструмент за Вас.

Ние предлагаме професионално провеждане на рекламни кампании, които водят до моментални измерими резултати.

Настройване на Google Ads акаунт спрямо спецификата на бизнеса. Установяване демографските данни на целевата аудитория. Свързване на профила с Google Analytics. Импортиране на проследяващи кодове за измерване на успеха на кампанията.

1

Проучване на ключовите думи с висока класация и оценяване въз основа на обема на търсене и нивото на конкуренция. Организиране в рекламни групи, за максимално увеличение на привличането на квалифицирани посетители.

2

Професионално създаване на убедителни и ангажиращи реклами, които да привлекат вниманието на целевата аудитория и да стимулират акумулирането на рентабилни посещания на Вашия уеб сайт.

3

Какви са ползите?

В зависимост от конкурентоспособността на ключовите думи, за които се оферира и приложимостта им към реални реализации, рекламата в Google Ads може да бъде изключително ефективна за много видове бизнес.

Както SEO оптимизацията, така и Google Ads са маркетингови стратегии за търсачки, за да генерират повече трафик и потенциални клиенти. Най- голямото предимсто на Google Ads е, че работи по- бързо. Рекламите се показват в горната част на страницата и получават незабавна видимост.

Освен че увеличава трафика, кликванията и реализациите, Google Ads също е ефективен начин да представите пред потребителите Вашия бранд.

Много е трудно да се измери резултата от традиционните реклами като вестници, радио, телевизионни раклами и др. Google Ads от своя страна показва как точно са се развили рекламните кампании, колко кликвания и потенциални клиенти са генерирани, какъв трафик е насочен към Вашия уебсайт, кои ключови думи са най- рентабилни. Тази информация помага на маркетолозите за бъдещо преструкториране на рекламите, за постигане на максимални резултати.

Защо да изберете нас?


Имаме дългогодишен опит в провеждането на PPC- кампании

Ние сме посветени изцяло на успеха на нашите клиенти.

Нашият квалифициран екип и оптимизиран процес на работа ни позволява да предлагаме конкурентни пазарни цени.

При нас ще откриете на едно място пълна гама от услуги за цялостно корпоративно брандиране и онлайн присъствие.


Често задавани въпроси


СЕО оптимизацията е маркетинг инструмент в дългосрочен аспект, който да изведе и поддържа Вашия уеб сайт на челни позиции при органично търсене в Google.

Google AdWords е бързия начин за привличане на насочен трафик към вашия уебсайт.

За оптимални резултати при популяризирането на уеб сайт, СЕО оптимизацията и Google Ads винаги трябва да бъдат компоненти във Вашата маркетингова стратегия.

Обикновено се изготвя оферта за месечна такса за провеждане на Google Ads кампании. А съответната такса се определя в зависимост от броя на кампаниите и рекламните групи. Изготвяме и планове за конкретни периоди от време, в които Ви е необходима такава реклама.

Ние ще изготвим съдържанието за Вашите реклами, в съответствие с направените анализи на бизнес нишата и нейната конкурентност.

Плащането се извършва на база месечен абонамент.

Не. От която и точка на България, а защо не и на света да сте- ние сме на един имейл или на едно телефонно обаждане разстояние.


Web 2AОще от нашата гама услуги


>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Бързо запитване
close slider