изработка на сайтове

Изработка на онлайн магазини

Изработка на онлайн магазини

Изработка на онлайн магазини с напълно респонсив, уникален и красив дизайн, разработен според спецификата на търговската марка.


 • Изработка на онлайн магазини за мода
 • Изработка на онлайн магазини за спортни стоки
 • Изработка на онлайн магазини за бельо
 • Изработка на онлайн магазини за обувки и аксесоари
 • Изработка на онлайн магазини за бижута
 • Изработка на онлайн магазини за часовници
 • Изработка на онлайн магазини за парфюми
 • Изработка на онлайн магазини за детски и бебешки стоки и играчки
 • Изработка на онлайн магазини за козметика
 • Изработка на онлайн аптеки


 • Изработка на онлайн хипермаркети
 • Изработка на онлайн магазини за подаръци
 • Изработка на онлайн книжарници
 • Изработка на онлайн магазини за компютри и периферия
 • Изработка на онлайн магазини за техника
 • Изработка на онлайн магазини за мебели
 • Изработка на онлайн магазини за цветя
 • Изработка на онлайн магазини за фитнес добавки
 • Изработка на еротични онлайн магазини
 • Изработка на онлайн магазини за акции, индекси, валута


Защо да имам онлайн магазин?

Търговията винаги е била и винаги ще бъде добър и необходим бизнес, независимо какво продавате. Но физическите магазини са с ограничени възможности поради географския фактор. Онлайн магазините от своя страна преодоляват географските бариери и дават възможност на потребителите да правят своя избор за покупки по всяко време и от всяко място.

Както всеки един уеб сайт, онлайн магазинът трябва да притежава модерна и красива визия. Чрез дизайна му Вие представяте цялостната визия на Вашата компания. Изработвайки Вашия онлайн магазин ние ще направим това представяне запленяващо.

1

Изключително важно за един онлайн магазин е правилното структуране на предлаганите в него продукти. При нас ще получите онлайн магазин, който предоставя на своите клиенти бърза и лесна навигация, която прави използването му удобно и приятно.

2

Голяма част от покупките направени през сайтове за електронна търговия се извършват през телефон или таблет. За това и онлайн магазините, които изработваме се използват лесно и безпроблемно на всички видове устройства.

3

Какви са ползите?

В глобален мащаб всяка година онлайн продажбите продължават да се увеличават и голяма част от купувачите вече предпочитат да правят покупки онлайн, отколкото да посещават физически магазини. Причините за избора на онлайн пазаруване са множество, най- важните от които можете да разгледате по- долу.

Онлайн магазините дават възможност на своите клиенти да разглеждат продукти и да извършват покупки независимо къде се намират- в уюта на своя дом, в кафенето, по време на ваканция, на пътуване, без ограничения.

Чрез Вашия онлайн магазин Вие ще имате възможност да продавате своите продукти онлайн на клиентите си 24/7. Без работно време, без почивни дни, онлайн магазинът е винаги насреща, когато клиентите имат нужда от него.

Множеството опции за плащане и доставка на закупени онлайн продукти също дават голямо предимство на онлайн пазаруването.

Защо да изберете нас?


Дългогодишен опит с най- популярните системи- WooCommerce; Open Cart и др.

Фокусирани сме изцяло върху нуждите на клиентите и техните търговски марки.

Нашият квалифициран екип и оптимизиран процес на работа ни позволява да предлагаме конкурентни пазарни цени.

При нас ще откриете на едно място пълна гама от услуги за цялостно корпоративно брандиране и онлайн присъствие.


От нашето портфолио


Често задавани въпроси


Както при имиджовите уеб сайтове, така и при изработката на онлайн магазини по индивидуални проекти не може да се посочи конкретна цена. Тя се определя въз основа на множество фактори. Средна цена за изработка на онлайн магазин до ниво категории при нас е в диапазон 900лв-1800лв, като тя може да бъде повече или по- малко в зависимост от проекта.

Средно, изработката на онлайн магазин по индивидуален проект отнема от 4 до 6 седмици, но този срок може да бъде и по- дълъг в зависимост от сложността на всеки отделен проект.

Да, разбира се. Работим с най- популярните системи за управление на съдържанието, които предлагат лесни и интуитивни за управление административни панели. Не се притеснявайте, ние ще Ви научим как да ги използвате.

Да. Предоставяме постоянна техническа и административна поддръжка. Може да научите повече на страница "Поддръжка на сайтове".

Разбира се! Всички онлайн магазини и уеб сайтове, които изработваме се визуализират еднакво добре на всички видове устройства.

Всички материали за онлайн магазина- текстово съдържание; снимков материал и т.н., се предоставя от клиента. В зависимост дали ще изберете Вие сами да добавяте своите продукти в онлайн магазина си или ще предпочитете ние да го направим- всичката информация, свързана с тези продукти е необходимо да бъде подадена също от клиента. Но ако имате нужда от помощ можете да се възползвате от допълнителните услуги*, които предлагаме, като копирайтинг на текстове и статии; избиране на подходящи изображения от богата гама безплатни и премиум библиотеки, както и обработване на снимки.

*Услуги срещу допълнително заплащане

Плащането за изработка на онлайн магазин по индивидуален проект се извършва на две вноски- 50% авансово плащане и 50% доплащане при издаване на проекта.

Не. От която и точка на България, а защо не и на света да сте- ние сме на един имейл или на едно телефонно обаждане разстояние.

Не. Хостинги, домейни, SSL сертификати, виртуални или наети сървъри, както и други услуги, предоставяни от хостинг фирмите се закупуват директно от тях. Ако имате нужда от помощ ние можем да Ви асистираме в избора и в процеса на закупуване на подходящи планове за Вас.


Web 2AОще от нашата гама услуги


>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Бързо запитване
close slider