изработка на сайтове

Изработка на сайтове

Изработка на сайтове

Изработка на уеб сайтове по индивидуални проекти. Разработване на дизайн, структура и функционалности според нуждите на клиента и спецификата на търговския бранд.


 • Изработка на бизнес сайтове
 • Изработка на сайтове за новини
 • Изработка на сайтове за обяви
 • Изработка на сайтове за недвижими имоти
 • Изработка на сайтове за образование
 • Изработка на сайтове за медицина
 • Изработка на сайтове за дентална медицина
 • Изработка на сайтове за фитнес и спорт
 • Изработка на сайтове за хотели


 • Изработка на сайтове за заведения
 • Изработка на сайтове за сватбени агенции
 • Изработка на сайтове за интериорен дизайн
 • Изработка на сайтове за строителство
 • Изработка на сайтове за здраве и красота
 • Изработка на сайтове за Wellnes & Spa
 • Изработка на портфолио сайтове
 • Изработка на лични страници
 • Изработка на блогове

Защо уеб сайтът е важен?

В днешно време фирменият уеб сайт неизменно съпътства Вашия бизнес. Той помага за развитието му, създава неговият имидж, осъществява връзката между Вас и онлайн потребителите. Най- добрите сайтове са създадени така, че да привлекат вниманието на посетителите и да им осигурят лесно и интуитивно навигиране, независимо от устройството, което използват.

Ние от дигитална агенция Web 2A изготвяме сайтове с модерен, стилен и атрактивен дизайн. Защото именно дизайнът ще направи първо впечатление на посетителите на Вашия сайт. Нашата основна цел е да направим престоя им приятен, за да го посещават отново.

1

Освен да бъде с красив и с въздействащ дизайн, всеки уеб сайт трябва да бъде правилно структуриран и да позволява лесно и бързо навигиране. Затова важна част от процеса на изработка на сайт ние отделяме за постигането на безупречното структуриране.

2

Не на последно място сайтът трябва да се визуализира добре на всички видове устройства. Затова сайтовете, които изработваме са с респонсив дизайн, който изглежда перфектно, независимо дали се достъпват през компютър, таблет или телефон.

3

Какви са ползите?


Както вече споменахме, живеем в дигитален свят, където интернет е водеща част от ежедневието на голяма част от хората. Според статистиката около 47% или 3,5 милиарда души от 7,4 милиарда на този свят са онлайн всеки ден- търсейки информация, пазарувайки онлайн, използвайки социални мрежи. Затова в подкрепа на написаното по- горе, нека да разгледаме някои основни ползи от фирмения уеб сайт.

Чрез Вашия уеб сайт Вие ще представите своя бизнес и своята марка пред онлайн потребителите. Ще ги запознаете с услугите и продуктите, които предлагате, като тази информация ще бъде постоянно достъпна за тях-по всяко време и навсякъде. Дори извън работното време, уеб сайтът Ви продължава да намира и осигурява нови клиенти.

Фирменият уеб сайт позволява преодоляване на географските бариери, тъй като е достъпен за всички по света. С помощта на добра СЕО кампания и популяризиране в социалните мрежи Вашият безнес, представен чрез Вашия уеб сайт ще бъде откриваем от всяка точка на света.

Чрез Вашия уеб сайт Вие може да предложите по- лесно и удобно обслужвне на клиенти. Проверявайки в секция "Често задани въпроси"; изпращайки запитване чрез формата Ви за контакт или използвайки Live chat, потребителите могат да получат отговор по- бързо, което спестява тяхното време.

Защо да изберете нас?


Имаме дългогодишен опит с най- популярните CMS системи- Word Press; Open Cart и др.

Персонализираме сайтовете така, че те да отговарят изцяло на Вашите нужди.

Нашият квалифициран екип и оптимизиран процес на работа ни позволява да предлагаме конкурентни пазарни цени.

При нас ще откриете на едно място пълна гама от услуги за цялостно корпоративно брандиране и онлайн присъствие.


От нашето портфолио


Често задавани въпроси


За изработката на уеб сайтове по индивидуални проекти не може да се посочи конкретна цена. Тя се определя въз основа на нуждите на всеки отделен проект. Средна цена за изработка на уеб сайт при нас е в диапазон 700лв-1400лв, като тя може да бъде повече или по- малко в зависимост от проекта. При нас можете да откриете и готови предложения на фиксирани цени.

Средно, изработката на уеб сайт по индивидуален проект отнема от 3 до 5 седмици, но този срок може да бъде и по- дълъг в зависимост от сложността на всеки отделен проект.

Да. Работим с най- популярните системи за управление на съдържанието, които предлагат лесни и интуитивни за управление административни панели. Не се притеснявайте, ние ще Ви научим как да ги използвате.

Да. Предоставяме постоянна техническа и административна поддръжка. Може да научите повече на страница "Поддръжка на сайтове".

Разбира се! Всички уеб сайтове, които изработваме се визуализират еднакво добре на всички видове устройства.

Всички материали за уеб сайта- текстово съдържание; снимков материал и т.н., се предоставят от клиента. Но ако имате нужда от помощ можете да се възползвате от допълнителните услуги*, които предлагаме, като копирайтинг на текстове и статии; избиране на подходящи изображения от богата гама безплатни и премиум библиотеки, както и обработване на снимки.

*Услуги срещу допълнително заплащане

Да. Помислили сме за бюджетни решения на този въпрос. На страница "Избери си сайт" можете да разгледате нашите готови предложения с атрактивен, модерен и напълно респонсив дизайн на фиксирани цени.

Плащането за изработка на уеб сайт по индивидуален проект се извършва на две вноски- 50% авансово плащане и 50% доплащане при издаване на проекта.

Не. От която и точка на България, а защо не и на света да сте- ние сме на един имейл или на едно телефонно обаждане разстояние.

Не. Хостинги, домейни, SSL сертификати, виртуални или наети сървъри, както и други услуги, предоставяни от хостинг фирмите се закупуват директно от тях. Ако имате нужда от помощ ние можем да Ви асистираме в избора и в процеса на закупуване на подходящи планове за Вас.


Web 2AОще от нашата гама услуги


>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Бързо запитване
close slider