онлайн маркетинг

Копирайтинг

Копирайтинг

Създаване на съдържание, което изгражда доверие, авторитет и идентичност на Вашата търговска марка


  • Писане на статии за уеб сайтове
  • Актуализиране или писане на съдържание за уеб сайт
  • Създаване на електронни бюлетини
  • Създаване на съдържание за маркетингови имейл кампании
  • Създаване на СЕО съдържание

Защо копирайтингът е важен?

В днешно време, когато дигиталният маркетинг придобива все по-голямо значение, копирайтингът е навсякъде. В реклами, уебсайтове, блогове и дори и в социалните медии. Това е всяко съдържание, създадено за бизнеса, с цел продажба и популяризиране на продукт или услуга.

За разлика от традиционното писане, целта на копирайтингът е да накара читателя да предприеме действия - да купува, да се абонира за електронни бюлетини или да се запознае с фирмени новини, услуги или продукти.

Изграждането на имидж на търговски бранд се отнася до това какво ще е неговото представяне пред потребителите. Имиджът се отразява на възприятието на клиента за Вашата марка и върху тяхното взаимодействие с Вашия бизнес.

1

Различаването на Вашата визия от тази на конкуренцията е от първостепенно значение. Вашето съдържание трябва да се откроява с уникалност и креативност, за да изгради доверието на Вашите потребители.

2

Крайната цел на добрия копирайтинг е да накара потребителите да взаимодействат с Вашия бизнес.

3

Какви са ползите?

Нашата цел като копирайтъри е да създадем висококачествено и ефективно съдържание, което потребителите да намерят за привлекателно и убеждаващо, с което да ги превърнем във Ваши потенциални клиенти и партньори.

Защо да изберете нас?


Имаме дългогодишен опит в изграждането на ефективни съдържания.

Фокусираме се изцяло в успеха на нашите клиенти.

Нашият квалифициран екип и оптимизиран процес на работа ни позволява да предлагаме конкурентни пазарни цени.

При нас ще откриете на едно място пълна гама от услуги за цялостно корпоративно брандиране и онлайн присъствие.Web 2AОще от нашата гама услуги


>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Бързо запитване
close slider