графичен дизайн

Лого дизайн

Лого дизайн

Персонализирана изработка на лога

Защо фирменото лого е важно?

Корпоративното брандиране е цялостна стратегия- от името на Вашата фирма до шрифта, използван във Вашия уеб сайт. Създаването на уникално и запомнящо се фирмено лого е основната стъпка в тази стратегия.

Вашето лого трябва да символизира визията и амбициите на Вашата компания. То трябва да е просто, но уникално и запомнящо се. То ще бъде символа на Вашата търговска марка и ще представя Вашата организация пред Вашите клиенти.


Какви са ползите?

Когато става въпрос за брандиране на Вашата компания, привличане на качествени клиенти, стратегии за бъдещ растеж, успехът започва с имиджа на Вашата търговска марка.

Процесът на фирмено брандиране, както казахме вече, започва с Вашето уникално лого. Прилагайки го във всички формати на реклама, които използвате, ще покаже на Вашите клиенти Вашият професионализъм и внимание към всички детайли. Което от своя страна ще спечели тяхното доверие във Вас.

Защо да изберете нас?


Имаме дългогодишен опит в създаването на фирмени лога и фирмена идентичност.

Фокусирани сме в създаването на уникални лога, които да отразяват ценностите на всяка фирма.

Нашият квалифициран екип и оптимизиран процес на работа ни позволява да предлагаме конкурентни пазарни цени.

При нас ще откриете на едно място пълна гама от услуги за цялостно корпоративно брандиране и онлайн присъствие.


От нашето портфолио


Често задавани въпроси


Обикновено изработката на лого струва между 100 и 200лв, в зависимост от сложността на проекта, като в някои случаи цената може да бъде различна.

Срокът за изработката на лого е 3-4 работни дни, като този срок отново може да бъде различен при някои проекти. Прилагането на корекции отнема около 2 работни дни.

Да. При първоначалната изработка на Вашето ново лого, ние ще ви предложим 2 или 3 варианта, от които Вие да изберете това, което Ви харесва.

Разбира се. След като изберете някой от вариантите, които ще Ви предложим, заедно ще обсъдим детайлите по проекта и ако желаете да направим някакви корекции, ние ще ги направим. Нашата цел е Вие да сте напълно доволни от крайния резултат.

Разбира се. Ако имате ясна представа как искате да изглежда Вашето лого, ние ще реализираме Вашата идея.

Плащането за изработка на лого се извършва на две вноски- 50% авансово плащане и 50% доплащане при издаване на проекта.

Не. От която и точка на България, а защо не и на света да сте- ние сме на един имейл или на едно телефонно обаждане разстояние.


Web 2AОще от нашата гама услуги


>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Бързо запитване
close slider