изработка на сайтове

Поддръжка на сайтове

Поддръжка на сайтове

Поддръжка на сайтове. Администриране и управление на уеб сайтове.

Професионална поддръжка

Процесът на поддържане на уеб сайт отнема време и усилия. Необходими са чести актуализации и прилагане на системни ъдейти, за да може всичко да работи правилно и безпроблемно. Актуализирането на съдържанието на сайта е също така необходимо, за да се запази интереса на посетителите му.

Техническа поддръжка

от50лв/месец

Мониторинг на сайта

Ъпдейти на плъгини

Мониторинг на хостинга

Отстраняване на бъгове

Възстановяване на архив на сайта

*При наличие на платени плъгини е необходим достъп до техните ъпдейти

Администриране

от150лв/месец

Създаване на нови страници

Промяна на текстове

Добавяне на снимки в галерия

Добавяне/премахване на банери

Добавяне на статии

*Създаването на съдържание за статии и страници не е включено в цената

SIGN UP


Услугите, включени в плановете за поддръжка на сайт могат да варират според Вашите нужди. Свържете се с нас, за да Ви изготвим индивидуален план за поддръжка на Вашия сайт.

Често задавани въпроси


Цената на двата вида поддръжка, които предлагаме, както и на пакетна цена за тях се определя в зависимост от това какво точно ще включва тя. След като объсдим с Вас какво Ви е необходимо и направим анализ на Вашия сайт, ние ще Ви изготвим конкретна оферта.

Техническата поддръжка включва най- общо актуализация на системни ъпдейти, мониторинг на сайта и остраняване на бъгове. Администрирането представлява управление на съдържанието на сайта- добавяне/премахване на страници; добавяне на снимки; актуализиране на текстове; добавяне на статии и др.

За техническа поддръжка на сайта обикновено се нуждаем от FTP достъп или достъп до контролния панел (в някои случаи може да ни е необходим и достъп на ниво администратор) и CMS достъп.

Плащането се извършва на база месечен абонамент. Месечната такса се заплаща от 1во до 30то число на предходния месец.

Не. От която и точка на България, а защо не и на света да сте- ние сме на един имейл или на едно телефонно обаждане разстояние.


Web 2AОще от нашата гама услуги


>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Бързо запитване
close slider