изработка на сайтове

Ре- дизайн на сайтове

Ре- дизайн на сайтове

Ре- дизайн на съществуващи сайтове

Защо ре- дизайнът е важен?

Лошият уеб дизайн може да навреди на реализациите и посещаемостта на Вашия уеб сайт. В днешно време тенденциите в уеб дизайна се менят ежечасово и в даден момент дизайнът на всеки сайт остарява, също така е възможна появата на бъгове в неговите функционалности или се налага цялостна промяна на структурата му. Ако Вашият уеб сайт е засегнат от някоя от изброените по- долу точки, то неговият ре- дизайн е задължителен.

Ако дизайнът на Вашия сайт изглежда остарял и непривлекателен, значи моментът за неговия ре- дизайн е настъпил. Ние от дигитална агенция Web 2A можем да преработим Вашия дизайн, за да бъде сайтът Ви актуален, модерен и функционален.

1

Ако отчитате спад в реализациите и посещаемостта на Вашия сайт, това е сигурен знак, че Вашия уеб сайт се нуждае от ре- дизайн. Обновеният уеб сайт може да Ви помогне да привлечете нови клиенти и да увеличите посещаемостта и своите реализации.

2

Ако получавате оплаквания относно потребителското изживяване или проблеми във Вашия сайт, то със сигурност трябва да вземете незабавни мерки за преработването му и подобряването на потребителското изживяване.

3

Какви са ползите?

С актуализирането и подобрението на Вашия уеб сайт, Вие неизменно ще подобрите своето онлайн присъствие и цялостната визия на своята компания.

Чрез направения ре- дизайн на Вашия сайт, Вие ще предложите на своите настоящи и бъдещи клиенти по- добро изживяване, съвременен външен вид, чрез който ще изградите Вашата фирмена идентичност.

Чрез подобряването на функционалностите на Вашия уеб сайт, Вие ще позволите на своите клиенти да го използват пълноценно, да достигат лесно до желаната информация, продукт или услуга и респективно да се възползват от тях.

Защо да изберете нас?


Работим с най- популярните CMS системи- Word Press; Open Cart и др.

Персонализираме сайтовете така, че те да отговарят изцяло на Вашите нужди.

Нашият квалифициран екип и оптимизиран процес на работа ни позволява да предлагаме конкурентни пазарни цени.

При нас ще откриете на едно място пълна гама от услуги за цялостно корпоративно брандиране и онлайн присъствие.Web 2AОще от нашата гама услуги


>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Бързо запитване
close slider