онлайн маркетинг

SEO оптимизация

Оптимизация на сайтове (SEO)

Оптимизация на сайтове в търсачката Google. Провеждане на национални и международни СЕО кампании за популяризиране на уеб сайтове чрез извеждането им на предни позиции в Google по ключови фрази.

Защо оптимизацията е важна?

СЕО оптимизацията (Search Engine Optimization) е един от най- мощните онлайн маркетинг инструменти, чрез който Вие и Вашият бизнес ще бъдете лесно откриваеми и достъпни за голяма част от потребителите, които търсят конкретни продукти или услуги в интернет. Доказано рентабилна, СЕО оптимизацията на Вашият уебсайт ще Ви помогне да увеличите многократно своите клиенти и да затвърдите своя бранд!


На пръв поглед оптимизацията може да изглежда сравнително лесна задача, но в действителност това е изключително сложен процес. Той включва оптимизиране на съдържанието и структурата на уебсайта (on-site оптимизация) и подобряване на авторитета и релевантността на уебсайта в търсачките (off-site оптимизация).

Ние доставяме всички аспекти на услугата за СЕО оптимизация на сайтове:

  • oпределяне на цели;
  • изготвяне на CEO стратегия;
  • проучване на ключови думи в съответните браншове;
  • оптимизиране на структурата на уеб сайта;
  • оптимизация на съдържанието на уеб сайта;
  • изграждане на връзки (линк билдинг);
  • периодични доклади.

Какви са ползите?

Оптимизацията за търсачки позволява на Вашия уеб сайт да заеме водещи позиции в страниците с резултати на търсачката за Вашата бизнес ниша. Това ще осигури рентабилен висококачествен трафик, който от своя страна води до:

Увеличаването на целевия трафик към Вашия уебсайт може да доведе до растеж на запитвания, потенциални клиенти и продажби.

Увеличаване на известността на Вашия бизнес в рамките на локални и глобални резултати на търсачката Google за Вашата бизнес ниша.

По-големият обем от органичен трафик за търсене може да Ви позволи да намалите разходите си за платена реклама.

Защо да изберете нас?


Имаме дългогодишен опит в провеждането на нацианални и международни СЕО кампании.

Фокусираме се изцяло към спецификата на търговския бранд за доставяне на качествена и рентабилна услуга.

Нашият квалифициран екип и оптимизиран процес на работа ни позволява да предлагаме конкурентни пазарни цени.

При нас ще откриете на едно място пълна гама от услуги за цялостно корпоративно брандиране и онлайн присъствие.


Често задавани въпроси


Цената за оптимизация на сайт се определя в зависимост от множество фактори. Необходимо е да направим анализ на Вашия сайт, както и анализ на бизнес нишата, в която попада Вашия бизнес. Свържете се с нас, за да получите своята оферта.

СЕО оптимизацията на сайт е дългосрочна инвестиция. Нейният процес има много променливи, затова не бихме могли да дадем точно време. Обикновено добри резултати могат да бъдат постигнати след около 6-8 месеца.

Плащането за СЕО оптимизация се извършва на база месечен абонамент.

Не. От която и точка на България, а защо не и на света да сте- ние сме на един имейл или на едно телефонно обаждане разстояние.


Web 2AОще от нашата гама услуги


>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Бързо запитване
close slider