Фейсбук реклама

Професионална поддръжка на Фейсбук страници. Управление и администриране. Провеждане на рекламни кампании (PPC)

фейсбук реклама

Защо да рекламирам във Фейсбук?

Социалната мрежа Facebook има над милиард активни потребители месечно. Това я прави най- мощната рекламна платформа за социални медии в света, респективно един от най-ефективните начини за разрастване на Вашия бизнес онлайн. Рекламата във Фейсбук представя възможността фирми от всякакви размери и браншове да достигнат до желаната си аудитория и да продават директно.

Възползването от тази платформа обаче може да бъде трудно предизвикателство.

За да се постигне максимален успех във Фейсбук, рекламните кампании трябва да стимулират ангажираността на потребителите и да използват ефективно насочването на аудиторията.

Ние от дигитална агенция Web 2A предлагаме пълно управление на Фейсбук страници, включително провеждане на рекламни кампании в социалната мрежа.

СТРАТЕГИЯ

За да помогнем на Вашия бизнес да се рекламира успешно във Фейсбук, ние ще изготвим цялостна стратегия, на база информация за Вашия бизнес и конкурентно- способността му в съответната ниша.


1
РАЗРАБОТКА

Ние ще напишем съдържанието за Вашите реклами, заглавия и описания и ще включим креативни, висококачествени изображения и графики, за привличане на максимален брой потребители.


2
МОНИТОРИНГ

След стартиране на рекламните кампании ще анализираме тяхната ефективност и ще оптимизираме периодично тези, които не се представят добре, за извличане на максимален успех, спрямо възложения бюджет.


3

Какви са ползите?

ползи от фейсбук реклама

Потребителите на Фейсбук съставляват около 80% от всички потребители, които използват интернет. Дори 65% от възрастните хора над 65 години използват социалната мрежа, което води до огромна възможност за реклама на всеки вид бизнес.

Независимо кои са Вашите клиенти, те използват Фейсбук ежедневно.

Присъствие в социалната мрежа

Рекламата във Фейсбук помага за увеличаване осведомеността за търговската марка, продажбите и лидерството си пред потребителите в социалните мрежи.

Да, Вашате аудитория е ежедневно във Фейсбук и е въпрос на правилно таргетиране, чрез поведение, интереси, демографски признаци, връзки, възрастови диапазони, езици или местоположения, тези потребители да се превърнат във Ваши потенциални клиенти.


1
Ангажираност на потребителите

Ангажираността на клиентите играе важна роля за успеха на онлайн бизнеса. Той не само изгражда доверие, но и поддържа интереса на Вашите клиенти към Вашите продукти или услуги.


2
PPC

Фейсбук дава отлична възможност за провеждане на високоефективни и рентабилни PPC (Pay Per Click) кампании, които могат да Ви помогнат за популяризирането на Вашия бизнес пред аудиторията в социалната мрежа.


3

Защо да изберете нас?

вашият партньор за уеб дизайн
Дългогодишен опит

Имаме богат опит в управлението на бизнеси във Фейсбук и провеждането на PPC кампании.


1
Фокус

Ние се фокусираме върху директния отговор и придобиването на клиенти в електронната търговия.


2
Пълно уеб обслужване

При нас ще откриете на едно място пълна гама от услуги за цялостно корпоративно брандиране и онлайн присъствие.


3

готови сайтове
Изпратете запитване
Съгласен съм с обработката на моите данни в съответствие с политиката за поверителност на дигатална агенция Web 2A.

Често задавани въпроси

Обикновено се образува пакетна цена за месечен абонамент, в зависимост от нуждите на конкретния бизнес и броя на рекламните кампании. Изготвяме и оферти за управление на Фейсбук страници за определен период от време, в който е необходимо нашето съдействие.

Ние изготвяме текстовото съдържание за рекламните постове, на база специфична информация за Вашия бизнес и отделните продукти и услуги, които предлагате. Също така, ние ще добавим атрактивни изображения и графики, за да подсилим ангажираността към Вашите реклами.

Плащането за управление на бизнес страница във Фейсбук се извършва на база месечен абонамент. Изразходваните средства за PPC кампаниите Вие заплащате директно на Facebook.

Не. От която и точка на България, а защо не и на света да сте- ние сме на един имейл или на едно телефонно обаждане разстояние.