Изработка на онлайн магазини

Изработка на онлайн магазини с напълно респонсив, уникален и красив дизайн, разработен според спецификата на търговската марка.

изработка на онлайн магазини

Защо да имам онлайн магазин?

Търговията винаги е била и винаги ще бъде добър и необходим бизнес, независимо какво продавате. Но физическите магазини са с ограничени възможности поради географския фактор. Онлайн магазините от своя страна преодоляват географските бариери и дават възможност на потребителите да правят своя избор за покупки по всяко време и от всяко място.

ДИЗАЙН

Както всеки един уеб сайт, онлайн магазинът трябва да притежава модерна и красива визия. Чрез дизайна му Вие представяте цялостната визия на Вашата компания. Изработвайки Вашия онлайн магазин ние ще направим това представяне запленяващо.


1
СТРУКТУРА

Изключително важно за един онлайн магазин е правилното структуране на предлаганите в него продукти. При нас ще получите онлайн магазин, който предоставя на своите клиенти бърза и лесна навигация, която прави използването му удобно и приятно.


2
ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Голяма част от покупките направени през сайтове за електронна търговия се извършват през телефон или таблет. За това и онлайн магазините, които изработваме се използват лесно и безпроблемно на всички видове устройства.


3

Какви са ползите?

ползи от сайт

В глобален мащаб всяка година онлайн продажбите продължават да се увеличават и голяма част от купувачите вече предпочитат да правят покупки онлайн, отколкото да посещават физически магазини. Причините за избора на онлайн пазаруване са множество, най- важните от които можете да разгледате по- долу.

Удобство

Онлайн магазините дават възможност на своите клиенти да разглеждат продукти и да извършват покупки независимо къде се намират- в уюта на своя дом, в кафенето, по време на ваканция, на пътуване, без ограничения.


1
Продажби 24/7

Чрез Вашия онлайн магазин Вие ще имате възможност да продавате своите продукти онлайн на клиентите си 24/7. Без работно време, без почивни дни, онлайн магазинът е винаги насреща, когато клиентите имат нужда от него.


2
Доставка

Множеството опции за плащане и доставка на закупени онлайн продукти също дават голямо предимство на онлайн пазаруването.


3

От нашето портфолио

Защо да изберете нас?

вашият партньор за уеб дизайн
Дългогодишен опит

Имаме дългогодишен опит с най- популярните системи за контрол на съдържанието (CMS) - Word Press; Open Cart и др.


1
Конкурентни цени

Нашият квалифициран екип и оптимизиран процес на работа ни позволява да предлагаме конкурентни пазарни цени.


2
Пълно уеб обслужване

При нас ще откриете на едно място пълна гама от услуги за цялостно корпоративно брандиране и онлайн присъствие.


3

готови сайтове
Изпратете запитване
Съгласен съм с обработката на моите данни в съответствие с политиката за поверителност на дигатална агенция Web 2A.

Често задавани въпроси

Както при имиджовите уеб сайтове, така и при изработката на онлайн магазини по индивидуални проекти не може да се посочи конкретна цена. Тя се определя въз основа на множество фактори. Средна цена за изработка на онлайн магазин до ниво категории при нас е в диапазон 900лв-1800лв, като тя може да бъде повече или по- малко в зависимост от проекта.

Средно, изработката на онлайн магазин по индивидуален проект отнема от 4 до 6 седмици, но този срок може да бъде и по- дълъг в зависимост от сложността на всеки отделен проект.

Да, разбира се. Работим с най- популярните системи за управление на съдържанието, които предлагат лесни и интуитивни за управление административни панели. Не се притеснявайте, ние ще Ви научим как да ги използвате.

Да. Предоставяме постоянна техническа и административна поддръжка. Може да научите повече на страница Поддръжка на онлайн магазини.

Разбира се! Всички сайтове и онлайн магазини, които изработваме са с респонсив дизайн и се визуализират еднакво добре на всички видове устройства.

Всички материали за онлайн магазина- текстово съдържание; снимков материал и т.н., се предоставя от клиента. В зависимост дали ще изберете Вие сами да добавяте своите продукти в онлайн магазина си или ще предпочитете ние да го направим- всичката информация, свързана с тези продукти е необходимо да бъде подадена също от клиента. Но ако имате нужда от помощ можете да се възползвате от допълнителните услуги*, които предлагаме, като копирайтинг на текстове и статии; избиране на подходящи изображения от богата гама безплатни и премиум библиотеки, както и обработване на снимки.

*Услуги срещу допълнително заплащане

Да. Помислили сме за бюджетни решения на този въпрос. На страница Готови онлайн магазини можете да разгледате нашите готови предложения с атрактивен, модерен и напълно респонсив дизайн на фиксирани и достъпни цени.

Плащането за изработка на уеб сайт по индивидуален проект се извършва по банков път на две вноски- 50% авансово плащане и 50% доплащане при издаване на проекта.

Не. От която и точка на България, а защо не и на света да сте- ние сме на един имейл или на едно телефонно обаждане разстояние.

Не. Хостинги, домейни, SSL сертификати, виртуални или наети сървъри, както и други услуги, предоставяни от хостинг фирмите се закупуват директно от тях. Ако имате нужда от помощ ние можем да Ви асистираме в избора и в процеса на закупуване на подходящи планове за Вас.