Изработка на онлайн магазини

Изработка на онлайн магазини с напълно респонсив, уникален и красив дизайн, разработен според спецификата на търговската марка.

изработка на онлайн магазини

Защо да имам онлайн магазин?

Търговията винаги е била и винаги ще бъде добър и необходим бизнес, независимо какво продавате. Но физическите магазини са с ограничени възможности поради географския фактор. Онлайн магазините от своя страна преодоляват географските бариери и дават възможност на потребителите да правят своя избор за покупки по всяко време и от всяко място.

ДИЗАЙН

Както всеки един уеб сайт, онлайн магазинът трябва да притежава модерна и красива визия. Чрез дизайна му Вие представяте цялостната визия на Вашата компания. Изработвайки Вашия онлайн магазин ние ще направим това представяне запленяващо.


1
СТРУКТУРА

Изключително важно за един онлайн магазин е правилното структуране на предлаганите в него продукти. При нас ще получите онлайн магазин, който предоставя на своите клиенти бърза и лесна навигация, която прави използването му удобно и приятно.


2
ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Голяма част от покупките направени през сайтове за електронна търговия се извършват през телефон или таблет. За това и онлайн магазините, които изработваме се използват лесно и безпроблемно на всички видове устройства.


3

Какви са ползите?

ползи от сайт

В глобален мащаб всяка година онлайн продажбите продължават да се увеличават и голяма част от купувачите вече предпочитат да правят покупки онлайн, отколкото да посещават физически магазини. Причините за избора на онлайн пазаруване са множество, най- важните от които можете да разгледате по- долу.

Удобство

Онлайн магазините дават възможност на своите клиенти да разглеждат продукти и да извършват покупки независимо къде се намират- в уюта на своя дом, в кафенето, по време на ваканция, на пътуване, без ограничения.


1
Продажби 24/7

Чрез Вашия онлайн магазин Вие ще имате възможност да продавате своите продукти онлайн на клиентите си 24/7. Без работно време, без почивни дни, онлайн магазинът е винаги насреща, когато клиентите имат нужда от него.


2
Доставка

Множеството опции за плащане и доставка на закупени онлайн продукти също дават голямо предимство на онлайн пазаруването.


3

От нашето портфолио

Защо да изберете нас?

вашият партньор за уеб дизайн
Дългогодишен опит

Имаме дългогодишен опит с най- популярните системи за контрол на съдържанието (CMS) - Word Press; Open Cart и др.


1
Конкурентни цени

Нашият квалифициран екип и оптимизиран процес на работа ни позволява да предлагаме конкурентни пазарни цени.


2
Пълно уеб обслужване

При нас ще откриете на едно място пълна гама от услуги за цялостно корпоративно брандиране и онлайн присъствие.


3

готови сайтове
Изпратете запитване
Съгласен съм с обработката на моите данни в съответствие с политиката за поверителност на дигатална агенция Web 2A.

Често задавани въпроси

Както при имиджовите уеб сайтове, така и при изработката на онлайн магазини по индивидуални проекти не може да се посочи конкретна цена. Тя се определя въз основа на множество фактори. Крайната цена се калкулира в зависимост от функционалностите, които ще включва проекта.

Средно, изработката на онлайн магазин по индивидуален проект отнема от 4 до 6 седмици, но този срок може да бъде и по- дълъг в зависимост от сложността на всеки отделен проект.

Да, разбира се. Работим с най- популярните системи за управление на съдържанието, които предлагат лесни и интуитивни за управление административни панели. Не се притеснявайте, ние ще Ви научим как да ги използвате.

Да. Предоставяме постоянна техническа и административна поддръжка. Може да научите повече на страница Поддръжка на онлайн магазини.

Разбира се! Всички сайтове и онлайн магазини, които изработваме са с респонсив дизайн и се визуализират еднакво добре на всички видове устройства.

Всички материали за онлайн магазина- текстово съдържание; снимков материал и т.н., се предоставя от клиента. В зависимост дали ще изберете Вие сами да добавяте своите продукти в онлайн магазина си или ще предпочитете ние да го направим- всичката информация, свързана с тези продукти е необходимо да бъде подадена също от клиента. Но ако имате нужда от помощ можете да се възползвате от допълнителните услуги*, които предлагаме, като копирайтинг на текстове и статии; избиране на подходящи изображения от богата гама безплатни и премиум библиотеки, както и обработване на снимки.

*Услуги срещу допълнително заплащане

Да. Помислили сме за бюджетни решения на този въпрос. На страница Готови онлайн магазини можете да разгледате нашите готови предложения с атрактивен, модерен и напълно респонсив дизайн на фиксирани и достъпни цени.

Плащането за изработка на уеб сайт по индивидуален проект се извършва по банков път на две вноски- 50% авансово плащане и 50% доплащане при издаване на проекта.

Не. От която и точка на България, а защо не и на света да сте- ние сме на един имейл или на едно телефонно обаждане разстояние.

Не. Хостинги, домейни, SSL сертификати, виртуални или наети сървъри, както и други услуги, предоставяни от хостинг фирмите се закупуват директно от тях. Ако имате нужда от помощ ние можем да Ви асистираме в избора и в процеса на закупуване на подходящи планове за Вас.