Готови сайтове

Предлагаме на Вашето внимание нашите разработени уеб сайт предложения. Всички сайтове са с модерен, напълно респонсив дизайн и включват:

> Мобилна версия;
> Административен панел;
> GDPR известие (известие за употреба на бисквитки);
> Изображения със CC лиценз

Можете да получите своя нов сайт в няколко лесни стъпки:

1. Изберете някое от нашите предложения;
2. Свържете се с нас, за да заявите Вашата поръчка;
3. Изпратете ни Вашето лого, необходимата текстова информация, снимков материал и цветови предпочитания.
4. Вашият нов уеб сайт е готов!
W2A008
готов сайт 008
700 лв
W2A006
готов сайт 006
700 лв
W2A005
готов сайт 005
700 лв
W2A004
готов сайт 004
700 лв
W2A003
готов сайт 003
700 лв
W2A001
готов сайт 001
700 лв

Важно!

! Представената в сайтовете информация е примерна. Всеки сайт може да се използва за различен вид бизнес.
! Всички сайтове могат да бъдат допълнително разработени според нуждите на клиентите (услуга срещу допълнително заплащане).
! След закупуването на всеки от нашите готови сайтове, съответните няма да бъдат предлагани повече, а ще бъдат заменяни с нови.

готови сайтове
Изпратете запитване
Съгласен съм с обработката на моите данни в съответствие с политиката за поверителност на дигатална агенция Web 2A.

Често задавани въпроси

След като изберете някое от нашите предложения е необходимо да се свържете с нас, за да направите своята поръчка.

Да. След като изберете някое от нашите предложения е необходимо спрямо него да подготвите текстова информация и снимков материал, които искате да бъдат приложени на сайта. Изпращате ни ги заедно с Вашето лого и желаните цветове и Вашият сайт ще бъде готов в рамките на 1 седмица.

Всичко, което искате да бъде приложено във Вашия нов уебсайт- Ваше лого, Ваши текстове и Ваши снимки, с които ние да заменим информацията в демо версията на избрания от Вас сайт.

Вашият сайт ще бъде готов за срок от 1 седмица, считан от момента на подаване на всички необходими материали и направено авансово плащане.

Да. Сайтовете са разработени върху CMS WordPress. Системата разполага с лесен и интуитивен за управление административен панел. Не се притеснявайте, ние ще Ви научим как да го използвате.

Да. Предоставяме постоянна техническа и административна поддръжка. Може да научите повече на страница Поддръжка на сайтове.

Разбира се! Всички уеб сайтове, които изработваме се визуализират еднакво добре на всички видове устройства.

Всички материали за уеб сайта- текстово съдържание; снимков материал и т.н., се предоставят от клиента. Но ако имате нужда от помощ можете да се възползвате от допълнителните услуги*, които предлагаме, като копирайтинг на текстове и статии; избиране на подходящи изображения от богата гама безплатни и премиум библиотеки, както и обработване на снимки.


*Услуги срещу допълнително заплащане

Плащането за изработка на уеб сайт по индивидуален проект се извършва на две вноски- 50% авансово плащане и 50% доплащане при издаване на проекта.

Не. От която и точка на България, а защо не и на света да сте- ние сме на един имейл или на едно телефонно обаждане разстояние.

Не. Хостинги, домейни, SSL сертификати, виртуални или наети сървъри, както и други услуги, предоставяни от хостинг фирмите се закупуват директно от тях. Ако имате нужда от помощ ние можем да Ви асистираме в избора и в процеса на закупуване на подходящи планове за Вас.