Google реклама

Получете бърза възвръщаемост на Вашата инвестиция с онлайн реклама насочена към хора, които търсят точно това, което Вие предлагате.

google реклама

Защо Google реклама?

Google Ads, или до скоро познат като Google AdWords е рекламната система на Google, в която рекламодателите наддават за определени ключови думи, за да могат рекламите им за кликване да се показват в резултатите от търсенето с Google. Независимо дали сте местен доставчик на услуги, производител или търговец, ако Вашият бизнес се нуждае от печелене на клиенти чрез Вашия уеб сайт, то Google Ads е подходящия инструмент за Вас.

Ние предлагаме професионално провеждане на рекламни кампании, които водят до моментални измерими резултати.

НАСТРОЙВАНЕ

Настройване на Google Ads акаунт спрямо спецификата на бизнеса. Установяване демографските данни на целевата аудитория. Свързване на профила с Google Analytics. Импортиране на проследяващи кодове за измерване на успеха на кампанията.


1
КЛЮЧОВИ ДУМИ

Проучване на ключовите думи с висока класация и оценяване въз основа на обема на търсене и нивото на конкуренция. Организиране в рекламни групи, за максимално увеличение на привличането на квалифицирани посетители.


2
РЕКЛАМА

Професионално създаване на убедителни и ангажиращи реклами, които да привлекат вниманието на целевата аудитория и да стимулират акумулирането на рентабилни посещания на Вашия уеб сайт.


3

Какви са ползите?

ползи от сайт

В зависимост от конкурентоспособността на ключовите думи, за които се оферира и приложимостта им към реални реализации, рекламата в Google Ads може да бъде изключително ефективна за много видове бизнес.

Бързи резултати

Както SEO оптимизацията, така и Google Ads са маркетингови стратегии за търсачки, за да генерират повече трафик и потенциални клиенти. Най- голямото предимсто на Google Ads е, че работи по- бързо. Рекламите се показват в горната част на страницата и получават незабавна видимост.


1
Увеличаване информираността за марката

Освен че увеличава трафика, кликванията и реализациите, Google Ads също е ефективен начин да представите пред потребителите Вашия бранд.


2
Измерване на ефиктивността

Много е трудно да се измери резултата от традиционните реклами като вестници, радио, телевизионни раклами и др. Google Ads от своя страна показва как точно са се развили рекламните кампании, колко кликвания и потенциални клиенти са генерирани, какъв трафик е насочен към Вашия уебсайт, кои ключови думи са най- рентабилни. Тази информация помага на маркетолозите за бъдещо преструкториране на рекламите, за постигане на максимални резултати.


3

Защо да изберете нас?

вашият партньор за уеб дизайн
Дългогодишен опит

Имаме дългогодишен опит в провеждането на PPC- кампании


1
Фокус

Ние сме посветени изцяло на успеха на нашите клиенти.


2
Пълно уеб обслужване

При нас ще откриете на едно място пълна гама от услуги за цялостно корпоративно брандиране и онлайн присъствие.


3

готови сайтове
Изпратете запитване
Съгласен съм с обработката на моите данни в съответствие с политиката за поверителност на дигатална агенция Web 2A.

Често задавани въпроси

СЕО оптимизацията е маркетинг инструмент в дългосрочен аспект, който да изведе и поддържа Вашия уеб сайт на челни позиции при органично търсене в Google.Google AdWords е бързия начин за привличане на насочен трафик към вашия уебсайт.За оптимални резултати при популяризирането на уеб сайт, СЕО оптимизацията и Google Ads винаги трябва да бъдат компоненти във Вашата маркетингова стратегия.

Обикновено се изготвя оферта за месечна такса за провеждане на Google Ads кампании. А съответната такса се определя в зависимост от броя на кампаниите и рекламните групи. Изготвяме и планове за конкретни периоди от време, в които Ви е необходима такава реклама.

Ние ще изготвим съдържанието за Вашите реклами, в съответствие с направените анализи на бизнес нишата и нейната конкурентност.

Плащането на месечната такса за управление на Google Ads кампании към нас се плаща по банков път на база месечен абонамент. Изразходваните средства за самата реклама Вие заплащате директно на Google.

Не. От която и точка на България, а защо не и на света да сте- ние сме на един имейл или на едно телефонно обаждане разстояние.